Online coach en trainer

Praktische tips en tools voor ouders

AD(H)D, Autisme, hooggevoeligheid, beelddenken, (faal-)angst, somberheid, puberteit, kinderen opvoeden is niet altijd gemakkelijk. Soms is het fijn als je iemand hebt die van buitenaf met je meedenkt en je voorziet van de juiste kennis en 'tools' om weer verder te kunnen.

Herkenbaar?

Het ouderschap is mooi maar ook vaak een uitdaging. En voor alles vind je opleidingen, maar voor het ouderschap kan bijna niemand je voorbereiden. Of toch wel? De laatste jaren realiseerde ik me hoe gezegend ik was dat ik door mijn opleidingen en door mijn collega's (kinderartsen, psychologen, remedial teachers) altijd omringd was met kennis en advies op het moment dat ik dat nodig had.


Heb jij ook behoefte om je verhaal te doen, je kennis te vergroten of nieuwe vaardigheden te leren?

Soms heb je iemand nodig die je helpt om alles duidelijk te zien, om je te coachen de juiste stappen te zetten of om je bewust te maken van je eigen rol en potentie. 

Ina Terra

Over mezelf

Al meer dan 20 jaar begeleid ik ouders. De eerste tien jaren binnen grote GGZ-instellingen en sinds 2013 vanuit mijn eigen praktijk. De ouderbegeleiding richt zich op het vergroten van kennis en vaardigheden. Mijn doel is altijd om ouders de regie (terug) te geven. Als je weet waar je het over hebt (denk aan de betekenis van een diagnose) dan kun je hiernaar handelen. Bij mij mag je jouw verhaal doen en gaan we samen op zoek naar concrete oplossingen. Ik hoop je te kunnen voorzien je van de juiste kennis en 'tools' om thuis direct aan de slag te gaan. En mocht ik denken dat andere hulp beter aansluit, zal ik je doorverwijzen.

Waar heb jij vragen over?

Bibliotheek ontwikkeling kinderen

Ontwikkeling

Je zoekt naar antwoorden over hoe te handelen

Opvoeding

Je hebt vragen over opvoeding en zoekt concreet advies

Ouderschap

Ouderschap

Je hebt behoefte aan coaching in het ouderschap

Vragen of direct een afspraak maken?