Scheen 126, 8501 HK Joure
06 43044153
info@inaterra.nl

Ouderbegeleiding

Het ouderschap

Het ouderschap  is de meest ingewikkelde, mooie, intensieve en belangrijke taak  die we in ons leven kunnen ervaren.

Het  is een leerproces waarbij je grote vreugde kunt ervaren, maar ook door diepe dalen kunt gaan. Mijn ervaring is dat niemand je echt kan voorbereiden op het ouderschap. Het is een persoonlijke ervaring en je leert door vallen en opstaan.

Over het ouderschap en opvoeding zijn talloze boeken geschreven. Maar geen enkel boek voorziet ons in alle informatie die we nodig hebben.

Wat betreft ouderschap en opvoeding zijn talloze trainingen ontwikkeld. Maar geen enkele training omvat alle tips en tools die we nodig hebben.

Waneer doe je het goed?

Vanuit de gezondheidszorg en pedagogiek zijn talloze meningen, protocollen en graadmeters ontwikkeld die ons een richting  geven wanneer we het als ouders goed doen of wanneer onze kinderen zich volgens de norm ontwikkelen. Maar geen enkele hulpverlener, graadmeter of diagnose zegt écht iets over onze kinderen of over het ouderschap.

Waar ga jij naartoe met al je vragen?

Waar moet ik dan naartoe met mijn vragen, met mijn zorgen? Waar krijg ik oprechte interesse, steun en feedback over mijn handelen als ouder? Waar vind ik hulp als ik vastloop in de opvoeding, als ik in conflict ben met mijn partner, als ik me geen raad weet met het gedrag van mijn kind?

Waar vind ik de juiste informatie als het gaat om ontwikkeling van mijn kind, als mijn kind vastloopt op school en over de spirituele kant van opvoeding?

Allemaal vragen waar iedere ouder mee rondloopt als het niet gaat. Dezelfde vragen die ik mezelf stelde toen ik als ‘pasgeboren moeder’ hulp nodig had, maar niet wist waar ik moest zoeken of wát ik dan precies wilde.

Ontdek je eigen kracht

In mijn praktijk kun je terecht voor al deze vragen en ik help je herinneren wat jij zelf kunt doen om van je gezin een heel gezin te maken. Alles start met overzicht, een duidelijk beeld van jullie persoonlijke situatie. Als je vervolgens een duidelijke visie hebt van jouw ideale situatie, kun je op eigen kracht grote stappen zetten.

Dan weet je wat je wilt en welke kennis of vaardigheden je mist. Of welke actie nodig is om je weer sterk en goed te voelen.

Concrete hulpvragen en doelen

Niets is fijner dan overzicht te hebben, duidelijkheid te hebben wát er dan niet klopt of welke hulp je nu eigenlijk nodig hebt. Op dat moment kan ik je helpen. Om je te voorzien van kennis, van praktische tips en adviezen.

Ik zal je steunen om deze nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen en je een manier eigen te maken die altijd werkt. Een manier waarbij je leert om je zorgen, je problemen en je vragen om te zetten in concrete doelen en vragen waar je mee aan de slag kunt gaan.

Opvoeden vanuit rust en liefde

En wil je ervaren hoe het voelt om vanuit een diepe rust en liefde je stappen te zetten? Dan is Reconnective Healing® misschien iets voor jou of voor je hele gezin. Bij Reconnective Healing® gaat het niet om doen maar om zijn.

Tijdens een Reconnective Healing® sessie ervaar je hoe het voelt als je herverbonden bent met de Universele energie (de Bron). Je voelt een zeer hoge frequentie (energie) die je in een staat van diepe rust en verbondenheid brengt met jezelf en alles om je heen. Deze frequenties hebben een grote impact op je leven. Er kan heling plaatsvinden op lichamelijk, geestelijk en spiritueel gebied. Alles hangt af van jou. Ik zet een deur open en jij bepaalt of je daar doorheen gaat.

Waar wil jij mee aan de slag?

Heb je vragen of ben je benieuwd wat ik voor jou en je gezin kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op. Samen kijken we wat er mogelijk is.