Webshop leermiddelen beelddenken

Huiswerkbegeleiding

Training Ik leer leren

Training Ik leer anders

Bijles dyslexie/beelddenken

Je weet dat het erin zit, maar het komt er niet uit... 

Je zoon of dochter loopt achter met schoolwerk en weet niet meer waar te beginnen.

Ieder kind kan leren, maar soms hebben ze even een extra 'zetje' nodig of 'tools' om te kunnen leren op hun eigen manier

Ieder kind kan leren

In het leven doen we niets anders dan leren. Iedere dag weer. De ene keer bewust, de andere keer onbewust. We leren door te lezen, te luisteren, te ervaren, te kijken en door zelf betekenis te geven aan informatie. Bewust leren zoals kinderen op school doen gaat niet altijd 'vanzelf'. Vanwege een 'andere manier van leren', dyslexie , AD(H)D, Autisme of wat voor 'leerproblemen' dan ook, kan leren een ware uitdaging worden met veel stress en (faal-)angst tot gevolg. Wat als ik zeg, dat ieder kind kan en wil leren?


Dit is namelijk zo. Als ze maar weten hoe ze moeten leren en plezier krijgen in het leren...

In mijn praktijk in Leeuwarden en online help ik kinderen die vastlopen op de lagere school of middelbare school. We gaan aan de slag met voorwaarden om te kunnen leren zoals leren plannen en organiseren, concentratie en 'leerstrategieën'. 

Daarnaast kunnen kinderen bij mij terecht voor korte trajecten van 'bijles', denk aan kinderen met dyslexie, dyscalculie of beelddenkende kinderen. 

Ina Terra
Ina Terra

Over mezelf

Hoi, ik ben Ina! Vanuit mijn praktijk in Leeuwarden begeleid ik kinderen en jongeren die om allerlei redenen vastlopen in het onderwijs. Om dit te kunnen doen heb ik, naast het volgen van mijn opleidingen in de kinder- en jeugdpsychiatrie, verschillende cursussen gevolgd op gebied van leren. Ik volgde trainingen zoals 'Ik leer leren' en 'Ik leer anders' en mijn interesse in hoogbegaafdheid, autisme, beelddenken en dyslexie maakten dat ik uiteindelijk een eigen werkwijze ontwikkelde. En, niet onbelangrijk, ik houd zelf ontzettend van leren en blijf een eeuwig vraagteken. Ik werk voornamelijk op individuele basis. Met kinderen ga ik op onderzoek naar hun eigen manier van leren en onthouden van lesstof. Kinderen en jongeren kunnen bij mij terecht voor huiswerkbegeleiding, bijles (beelddenken) en trainingen. 

Waar ben jij naar op zoek?

Huiswerkbegeleiding Leeuwarden

Huiswerkbegeleiding

Iemand die samen met jouw kind aan de slag gaat met huiswerk

Training Ik leer leren Leeuwarden

Ik leer leren

Een korte training waarbij je kind 'tools' leert om tot leren te komen

Leeuwarden beelddenken

Ik leer anders

Een korte training voor kinderen met een visuele leerstijl (beelddenken)

Leren klokkijken analoog beelddenken

Onderwijs 

Leren klokkijken, lezen, spelling, rekenen op een beeldende manier

Direct naar het contactformulier