Scheen 126, 8501 HK Joure
06 43044153
info@inaterra.nl

Reconnective Healing®

Wat is Reconnective Healing®?

Reconnective Healing®, een vorm van healing die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is. Reconnective Healing® is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte.

De effectiviteit van Reconnective Healing® is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.


Reconnective Healing® is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Reconnective Healing® onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

Deze energieën die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.

Opmerking: Reconnective Healing® is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen. Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

Voor wie?

Reconnective Healing® kan voor ieder mens een unieke ervaring zijn. Alleen al het voelen van de frequenties, het herkennen van de ‘staat van zijn’ en de rust die de frequenties met zich meebrengen zorgen voor een bijzonder gevoel.

Redenen voor het ervaren van Reconnective Healing® kunnen zeer uiteenlopend zijn. Voorbeelden van redenen zijn als er sprake is van lichamelijke klachten of als er sprake is van een disbalans op geestelijk, emotioneel of spiritueel gebied. Mijn ervaring is, dat Reconnective Healing® voor een versneld herstel kan zorgen als er sprake is bijvoorbeeld een burnout of andere psychische klachten.

Naast inzet van Reconnective Healing® bij disbalans kun je ook voor een Reconnective Healing® kiezen als je nieuwsgierig bent naar de ervaring of de frequenties wilt herkennen en een gevoel van eenheid wilt ervaren. Niet alleen in of met jezelf, maar met alles om je heen.

Reconnective Healing® bij kinderen

Reconnective Healing® werkt voor kinderen hetzelfde als voor volwassenen.
Mijn ervaring is dat kinderen makkelijker en sneller op de frequenties reageren dan volwassenen. Zoals ook voor volwassenen geldt is, dat de Reconnective Healing® een bijdrage levert aan lichamelijke, emotionele, geestelijke en spirituele balans.

Reconnective Healing® werkt dus niet klachtgericht maar omvat veel meer dan dat. Het ondersteunt de ontwikkeling van uw kind.

Je kind is van harte welkom als er sprake is van lichamelijke klachten of andere disbalans. Maar ook als je kind last heeft van angsten, gedragsproblemen, slaapproblemen, emotionele problemen of als er sprake is van autisme, hyperactief gedrag, concentratieproblemen of leerstoornissen.

Omdat de meeste kinderen niet rustig op een behandeltafel gaan liggen zullen we gezamenlijk overleggen op welke wijze de Reconnective Healing® plaats kan vinden. Dit kan zowel in mijn eigen praktijk of bij jou thuis. Het belangrijkste uitgangspunt is dat je kind zich veilig en comfortabel voelt.

De Reconnective Healing® kan namelijk net zo goed uitgevoerd worden als een kind bij jou op schoot zit, speelt of slaapt. Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt.

Voelen van energie

Ik zal het moment nooit meer vergeten dat ik voor de eerste keer de frequenties van de Reconnective Healing® voelde. Als je de energie eenmaal gevoeld hebt, kun je hier iedere dag gebruik van maken. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kinderen en iedereen met wie je in contact komt.