Reconnection Friesland

Reconnective Healing®

Reconnection®

"Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal jouw genezing in een vorm komen waarvan je niet eens had gedroomd - een vorm die het Universum speciaal voor jou in gedachte had."


- Eric Pearl, Heel anderen, heel jezelf - 

Wat is Reconnective Healing®?

Reconnective Healing® is een vorm van healing die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is. Reconnective Healing® is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing® is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.


Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.


Deze energieën die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Door deelname aan deze sessies zul je blijvend veranderd zijn. Je zult op hogere frequenties dan ooit tevoren functioneren en afgestemd zijn.


Reconnective Healing® is geen vervanging van geneeskundige behandelingen en/of medicijnen.

Zoek in geval van ziekte dan ook altijd contact met een arts.

Heel anderen heel jezelf

Achtergrond Reconnective Healing®

Eric Pearl had al 12 jaar een zeer succesvolle praktijk als chiropractor toen zijn patiënten hem (in 1993) begonnen te vertellen dat ze zijn handen op hun lichaam voelden – zelfs wanneer hij hen niet fysiek aanraakte. Al snel kwamen er meldingen binnen van wonderbaarlijke genezingen van kanker, Aids-gerelateerde ziektes, epilepsie, het chronisch vermoeidheidssyndroom, multiple sclerose, reuma, artritis, aangeboren afwijkingen, hersenverlamming en andere ernstige aandoeningen. Al deze genezingen vonden plaats wanneer Eric gewoon zijn handen in hun buurt hield – en ze blijven gebeuren tot op de dag van vandaag.

De genezingsverhalen van zijn patiënten zijn opgeslagen in (tot nu toe) zes boeken, waaronder Eric’s eigen internationale bestseller The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself (De reconnectie: Heel anderen, heel jezelf). Dit boek is al in meer dan 30 talen vertaald!


Vanuit zijn woonplaats Los Angeles kunnen Eric en zijn Reconnective Healing-methode op heel wat belangstelling rekenen van vooraanstaande artsen en medische wetenschappers die over de hele wereld werkzaam zijn in ziekenhuizen en universiteiten, waaronder het Jackson Memorial Hospital, UCLA, het Cedars-Sinai Medical Center, de universiteiten van Minnesota, Miami Medical School, en Arizona – waar hij op verzoek van dr. Andrew Weil een lezing hield voor het medisch personeel. Nieuwe onderzoeksprogramma’s op talloze plaatsen staan nog op stapel, onder leiding van vermaarde wetenschappers als Dr. Gary Schwartz, Dr. William Tyler, en anderen.


Eric vliegt tegenwoordig het hele jaar door overal heen om het licht en de informatie over de Reconnective Healing over de hele wereld te verspreiden. Hij leert je hoe je dit nieuwe, allesomvattende spectrum van helende frequenties kunt activeren en toepassen, zodat we in staat worden gesteld “energetische helingtechnieken” volledig te overstijgen tot een niveau van heling dat alles wat men tot nu toe op dit gebied heeft bereikt te boven gaat! Hij heeft tot op heden meer dan 100.000 Reconnective Healing-therapeuten opgeleid in meer dan 70 landen, waardoor er over de hele wereld spontaan een nieuwe generatie van genezers is ontstaan.

Healing Friesland

Voor wie?

Reconnective Healing® kan voor ieder mens een unieke ervaring zijn. Alleen al het voelen van de frequenties, het herkennen van de ‘staat van zijn’ en de rust die de frequenties met zich meebrengen zorgen voor een bijzonder gevoel.

Redenen voor het ervaren van Reconnective Healing® kunnen zeer uiteenlopend zijn. Voorbeelden van redenen zijn als er sprake is van lichamelijke klachten of als er sprake is van een disbalans op geestelijk, emotioneel of spiritueel gebied. Mijn ervaring is, dat Reconnective Healing® voor een versneld herstel kan zorgen als er sprake is bijvoorbeeld een burnout of andere psychische klachten. Naast inzet van Reconnective Healing® bij disbalans kun je ook voor een Reconnective Healing® kiezen als je nieuwsgierig bent naar de ervaring of de frequenties wilt herkennen en een gevoel van eenheid wilt ervaren. Niet alleen in of met jezelf, maar met alles om je heen.

Reconnective Healing® bij kinderen

Reconnective Healing® werkt voor kinderen hetzelfde als voor volwassenen.
Mijn ervaring is dat kinderen makkelijker en sneller op de frequenties reageren dan volwassenen. Zoals ook voor volwassenen geldt is, dat de Reconnective Healing® een bijdrage levert aan lichamelijke, emotionele, geestelijke en spirituele balans. Reconnective Healing® werkt dus niet klachtgericht maar omvat veel meer dan dat. Het ondersteunt de ontwikkeling van je kind. Je kind is van harte welkom als er sprake is van lichamelijke klachten of andere disbalans. Maar ook als je kind last heeft van angsten, gedragsproblemen, slaapproblemen, emotionele problemen of als er sprake is van autisme, hyperactief gedrag, concentratieproblemen of leerstoornissen. Omdat de meeste kinderen niet rustig op een behandeltafel gaan liggen zullen we gezamenlijk overleggen op welke wijze de Reconnective Healing® plaats kan vinden. Dit kan zowel in mijn eigen praktijk of bij jullie thuis. Het belangrijkste uitgangspunt is dat je kind zich veilig en comfortabel voelt.

Healing Leeuwarden

Praktische informatie

  • 1 tot 3 sessies aangeraden (ook op locatie mogelijk)
  • Duur van een sessie is ongeveer 90 minuten waarvan je ongeveer 30 tot 45 minuten op een massagetafel ligt
  • Draag comfortabele kleding aangepast aan het seizoen. Houd in gedachten dat je met je kleren aan, schoenen uit, op je rug op een massagetafel ligt tijdens de sessies.
  • Vermijd parfum en het gebruik van geparfumeerde zeep, haar- en huidproducten voorafgaand aan de sessies. De sessies dienen zo geurvrij mogelijk plaats te vinden
  • Het dragen van sieraden is prima, zolang het comfortabel zit tijdens de sessies.

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken?