Online coach en trainer

Stap voor stap in balans

Heb je last van een burn-out, loop je tegen jezelf aan vanwege AD(H)D, beelddenken of HSP?

Of wil je graag meer balans je in je leven? Dan is (online) coaching misschien iets voor jou. Gewoon vanuit je eigen huiskamer op een tijdstip dat jou uitkomt. 

Bekijk wat ik voor jou kan betekenen


Soms hebben je gewoon een 'zetje' nodig in de goede richting. Iemand die je helpt om de juiste stappen te zetten naar een manier van leven dat werkt voor jou!

Waar loop jij tegenaan?

Stress, depressie, burn-out klachten, het overzicht niet meer hebben, last hebben van je HSP of AD(H)D. Misschien ben je net tot ontdekking gekomen dat je beelddenker bent of heb je een vorm van Autisme. Zoveel verschillende redenen waardoor het dagelijks leven een uitdaging kan worden of waar je vragen over hebt. 


Herkenbaar?

Heb jij behoefte aan meer kennis? Of wil je meer grip op je leven? Dan is (online) coaching misschien iets voor jou. Vanuit mijn praktijk in Leeuwarden begeleid ik volwassenen waarbij sprake is van Autisme, AD(H)D, HSP, beelddenken, hoogbegaafdheid, depressie, burn-out of angstklachten. Ook kun je bij mij terecht voor kortdurende Lifecoaching. 

Ina Terra
Ina Terra, sociaal psychiatrisch verpleegkundige (niet praktiserend) en Lifecoach

Over mezelf

Hoi, ik ben Ina! Al meer dan 20 jaar werk ik met zowel kinderen, hun ouders als volwassenen. De eerste tien jaar in grote GGZ instellingen. Onder andere als sociaal psychiatrisch verpleegkundige. In 2013 startte ik mijn eigen praktijk. Vooral omdat ik de behoefte voelde om mijn kennis om te zetten in praktische tips en tools. Geen lange wachtlijsten, intakeprocedures, maar direct zelf aan de slag. Mijn doel is altijd dat ik jou wil helpen om 'jezelf terug te geven aan jezelf'. Dat betekent dat ik  jou wil voorzien van de juiste kennis, vaardigheden en inzichten zodat jij weet hoe je verder moet. Uiteindelijk zul je toch zelf moeten doen! Maar ik kan je daarbij ondersteunen. Met een luisterend oor, door je te voorzien van kennis en door te motiveren om daadwerkelijk stappen te zetten. Wil je meer lezen over mijn opleiding en achtergrond? Klik dan op onderstaande button.

Coaching is altijd kortdurend. Soms is één afspraak al voldoende om weer verder te kunnen.

Waar ben jij naar op zoek?

Een wereld om te leren

Een helder plan

Je wilt wel verandering, maar je weet niet precies hoe.
Een wereld om te leren

Duidelijke uitleg

Je wilt je kennis vergroten en nieuwe vaardigheden leren.

Een wereld om te leren

Concrete handvatten

Je mist een duidelijk stappenplan om daadwerkelijk vooruit te komen.

Vragen of direct een afspraak maken?