Scheen 126, 8501 HK Joure
06 43044153
info@inaterra.nl

Eric Pearl

Internationaal erkend genezer en arts ERIC PEARL was te zien in talloze televisieprogramma’s in de Verenigde Staten en daarbuiten, sprak op uitnodiging van de Verenigde Naties voor een uitverkocht Madison Square Garden, en zijn seminars zijn onderwerp geweest van verschillende artikelen, o.a. in de New York Times.

Eric Pearl had al 12 jaar een zeer succesvolle praktijk als chiropractor toen zijn patiënten hem (in 1993) begonnen te vertellen dat ze zijn handen op hun lichaam voelden – zelfs wanneer hij hen niet fysiek aanraakte.

Al snel kwamen er meldingen binnen van wonderbaarlijke genezingen van kanker, Aids-gerelateerde ziektes, epilepsie, het chronisch vermoeidheidssyndroom, multiple sclerose, reuma, artritis, aangeboren afwijkingen, hersenverlamming en andere ernstige aandoeningen.

Al deze genezingen vonden plaats wanneer Eric gewoon zijn handen in hun buurt hield – en ze blijven gebeuren tot op de dag van vandaag.

De genezingsverhalen van zijn patiënten zijn opgeslagen in (tot nu toe) zes boeken, waaronder Eric’s eigen internationale bestseller The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself (De reconnectie: Heel anderen, heel jezelf). Dit boek is al in meer dan 30 talen vertaald!

Vanuit zijn woonplaats Los Angeles kunnen Eric en zijn Reconnective Healing-methode op heel wat belangstelling rekenen van vooraanstaande artsen en medische wetenschappers die over de hele wereld werkzaam zijn in ziekenhuizen en universiteiten, waaronder het Jackson Memorial Hospital, UCLA, het Cedars-Sinai Medical Center, de universiteiten van Minnesota, Miami Medical School, en Arizona – waar hij op verzoek van dr. Andrew Weil een lezing hield voor het medisch personeel.

Eric vliegt tegenwoordig het hele jaar door overal heen om het licht en de informatie over de Reconnective Healing over de hele wereld te verspreiden. Hij leert je hoe je dit nieuwe, allesomvattende spectrum van helende frequenties kunt activeren en toepassen, zodat we in staat worden gesteld “energetische helingtechnieken” volledig te overstijgen tot een niveau van heling dat alles wat men tot nu toe op dit gebied heeft bereikt te boven gaat!

Hij heeft tot op heden meer dan 60.000 Reconnective Healing-therapeuten opgeleid in meer dan 70 landen, waardoor er over de hele wereld spontaan een nieuwe generatie van genezers is ontstaan.

Lees hier de biografie van Eric Pearl